/

Glädjespridande vaktmästarvikarie till Sportcentrum

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Service- och teknikförvaltningen är Katrineholms kommuns gemensamma service- och tjänsteleverantör. Vi är cirka 250 medarbetare som arbetar för att Katrineholm ska nå sin vision om Läge för liv & Lust. Vi ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av tjänster inom: måltid, livsmiljö, kommunikation, aktiv fritid och service. Förvaltningens medarbetare drivs av stort engagemang och kundfokus - varje dag utför vi tjänster som både invånare och medarbetare i kommunen värderar högt. Välkommen att jobba med ett gäng som älskar sitt jobb - och det hoppas vi att du också kommer att göra!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en glädjespridande vaktmästare till Sportcentrum som består av Backavallen och Duveholmshallen inklusive simhallen. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom Sportcentrums alla områden men huvudsakligen kommer du att vara inom Backavallens arbetsområde. Du arbetar huvuddel av dagen utomhus med förekommande arbetsuppgifter för sportanläggning såsom gräsklippning, linjering av planer, isläggning mm. Verksamhetens mål är att ge en totalupplevelse för besökare med inriktning god hälsa och fysisk aktivitet, här får du en möjlighet att bidra till detta!

Kvalifikationer

Du behöver ha goda tekniska kunskaper gällande maskiner kopplade till idrottsanläggningar, önskvärt är att du har kunskap runt energiteknik. För transporter mellan olika anläggningar och framförande av traktor krävs B-körkort. Du har god datakunskap och grundläggande kunskaper i Office paketet. Då Sportcentrum inkluderar simhallen och arbetsuppgifter även kan förekomma där, är simkunnighet ett krav. Vid eventuell anställning kommer sim- och dykprov göras. Din samarbetsförmåga är hög vilket innebär att du arbetar bra med andra människor och att du samtidigt är lyhörd för andras åsikter och synpunkter. Du ser andras kompetens och bidrar med din egen kunskap där du ser att den behövs. Det är naturligt för dig att ta initiativ till nya förslag och arbetssätt. Ditt bemötande är lugnt, uppmärksamt och tillmötesgående och du visar intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Rollen som vaktmästare innebär att omständigheter i arbetsuppgifterna förändras dagligen vilket gör att det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Välkommen med din ansökan!

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Britt Fredriksson, Enhetschef
Telefon: 0150-57246

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2019-10-10

Ange referensnummer: C31259/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.