/

Legitimerad förskollärare till Norrgårdens förskola

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Norrgårdens förskola ligger belägen i centrala Katrineholm. Här finns närhet till allt både fantastiska skogsområden som centrums alla faciliteter. Förskolan har fyra avdelningar. Vi arbetar med Tema och olika projekt. Vi har detta läsår startat upp tema "Hållbar Framtid". Förskolan är Grön Flagg certifierad och vi ser gärna kollegor med intresse för en hållbar framtid och som lägger stor vikt vid att utveckla hållbara strategier och frågor kring jämställdhet och normkritiskt tänkande. Förskolan representerar många olika kulturer, både bland barn och personal. Vi arbetar aktivt med integration och mångfald. Vi tillhör område Nord där vi har kvalitetspool, arbetar i nätverk samt har pedagogista/utvecklingsledare. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Leda det pedagogiska arbetet utifrån läroplanen. Planera och genomföra undervisning i barngrupp. Arbeta med dokumentation, utvärdering och uppföljning för att stödja barnens lärande. Du ska ha barnens lärande och omsorg i fokus och vilja vara med och utveckla framtidens förskola. Det är viktigt att du är väl förankrad i våra styrdokument och att du arbetar utifrån förskolans värdegrund. Du ser möjligheter i allt och kan ta tillvara på barns kunskaper och idéer.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har en lämplig pedagogisk högskoleutbildning och har lärarlegitimation. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Tar initiativ till nya förslag och arbetssätt. Sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga där du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kunskaper i olika estetiska uttryckssätt är meriterande.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Josefine Johansson, Rektor
Telefon: 0150-56927
Mobil: 076-1852739

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2019-09-30

Ange referensnummer: C30477/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.