/
/

Publicerad:

Öppna förskolan igång igen - med coronaanpassning

Sedan augusti har Familjecentralen Nävertorps öppna förskola haft öppet för utomhuslek på sin gård för max 50 personer. Från och med måndag den 31 augusti öppnar de upp sin inomhusverksamhet igen i coronaanpassat format med begränsat insläpp.

Familjecentralen Nävertorp


Det innebär att den som är först på plats släpps in. 10 vuxna med barn släpps in inomhus de dagar öppna förskolan har verksamhet.

De som inte får plats inomhus, hänvisas i nästa steg till Familjecentralens utegård, där det finns lekmaterial och där man kan möta andra barn och föräldrar. På gården har man ett begränsat insläpp på 12 vuxna med barn.

Vad gäller serveringen av mellanmål, som man kan köpa till självkostnadspris, kommer det ite längre vara självservering. I stället kommer personalen ta upp beställningar hos besökarna både inomhus och utomhus och göra i ordning och servera mellanmålet.

Varje gång öppna förskola har öppet, kommer man att göra ett inlägg på sin facebooksida när de tio inomhusplatserna är fyllda. Detta för att i möjligaste mån undvika besvikna besökare. Där kan man också ta del av planerade aktiviteter.

Här hittar du facebooksidan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här kan du ta del av Öppna förskolans andra kontaktuppgifter.