/
/

Skriva ut & kopiera

Skriva ut

Bibliotekets hjälp/handledning vid utskrift flyttar till Kontaktcenter från och med måndag 17/8. Där kan du skriva ut från Kontaktcenters datorer. Du kan betala med kontokort eller swish.

För att skriva ut på biblioteket behöver du ladda ner appen Princh. Du kan använda bibliotekets datorer, din egen dator, din egen mobiltelefon eller surfplatta. På biblioteket kan du betala med kontanter, kontokort eller swish.

Ladda ner Princh för Android i Google Playlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ladda ner Princh för iOs i App storelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När du har installerat appen går du in på den bild eller dokument som du vill skriva ut, väljer att dela och väljer Princh bland de alternativ som kommer upp. Sedan behöver du ange ett skrivar-id som finns vid skrivaren på biblioteket. Du väljer om du vill betala i telefonen eller i vår informationsdisk. Glöm inte att anteckna den fyrsiffriga koden som du får. Den behöver du för att få ut ditt dokument i skrivaren.

För att skriva ut från din egen laptop, gå till print.princh.comlänk till annan webbplats, ange skrivar-id som finns vid skrivaren på biblioteket, ladda upp dina dokument och välj sedan om du vill betala direkt i din laptop eller i vår informationsdisk. Glöm inte att anteckna den fyrsiffriga koden som du får. Den behöver du för att få ut ditt dokument i skrivaren.

Svartvit utskrift – 3 kronor/sida
Färgutskrift – 5 kronor/sida

Kopiera

I Kulturhuset Ängeln finns en kopieringsmaskin. Betalar gör du i informationsdisken. Du kan betala med kontanter, kontokort eller swish.

Svartvit utskrift – 3 kronor/sida
Färgutskrift – 5 kronor/sida