/
/

Fritidskurser

KomTek anordnar fritidskurser som du kan delta på din fritid.

Anmälan är bindande och vill ni avanmäla er måste detta ske senast 3 dagar innan kursstart. Avanmäler ni senare än detta så kommer ni få en faktura för kursen.

Läs om kurserna här nedan.

Anmälan sker nu via Studyalonglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som även är Kulturskolans plattform för kurser. Se även direktlänkar nedan till respektive kurs.

Omgång 1, v. 36-41

Tisdagar klockan 17-18.30
6 tillfällen
Kostnad: 300 kr

Wedo 2.0länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Åk: 1-3
Kursen är en kombination av att bygga Lego och programmera våra konstruktioner. Vi startar från grunden och låter sedan deltagarna utforska mycket själva. Vi jobbar med datorer och ipads.

Studionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Åk: 4-6
I KomTeks nya filmstudio skapar vi nyheter, film och andra coola effekter. Vi jobbar i grupper tillsammans och alla får testa på att både stå framför och bakom kameran.

Omgång 2, v. 45-50

Tisdagar klockan 17-18.30
6 tillfällen
Kostnad: 300 kr

Minecraftlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Åk: 1-6
Tillsammans bygger vi och utforskar Minecrafts fantastiska värld. Vi kommer gå igenom grunderna samt testa både Överlevnad och Kreativt läge. Passar både för nybörjaren och den vane. Samarbetet står i fokus.

Lego Spike Primelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Åk: 4-6
Varmt välkommen att gå vår nya kurs med Legorobotar för mellanstadiet. Lego Spike Prime! Med mer avancerat tekniklego bygger vi olika maskiner, programmerar dem och förstår hur de fungerar.

Att tänka på vid lämning och hämtning

Följ med ditt barn in i lokalen vid lämning och hämtning. Området har en del trafik och vintertid är det lite mörkt, så därför ber vi er särskilt tänka på att närvara vid lämning och hämtning.

Kom i tid

Vi ber er att respektera våra tider då, vi startar med en genomgång och är beroende av att gruppen är samlad. Det gäller även vid hämtning, då personalen har andra aktiviteter efter kursen.

Under kursen

Föräldrar eller vårdnashavare får stanna under kursen om man önskar eller hämta när kursen är slut, detta är individuellt och man gör det som passar bäst.

Klädsel

Tänk på att det är bra med oömma kläder eftersom vi ibland vistas i verkstadsmiljö, olika från kurs till kurs.

Fika

Vi pausar en stund tillsammans så ta gärna med något att fika, på kurser som går i terminen för de lägre åldrarna (låg- och mellanstadiet) bjuder vi på frukt.

Information om ditt barn

Meddela personalen om det är något särskilt vi behöver tänka på när det gäller just ditt barn.

Betalning

Inbetalningskort på kursavgiften kommer som en faktura hem till er. Den förbereds och skickas ut efter avslutad kurs.

Anmälan

Anmälan är bindande, men det går att avboka kursen tre dagar före kursstart. Det innebär att om kursen börjar den 13 ska avanmälan göras den 10. Vi har ofta kö till våra kurser så tänk på att ta kontakt i god tid om ni inte vill ha platsen.

Hitta till KomTek

KomTeks lokal ligger tre trappor upp i Lindengymnasiets lokaler på Kungsgatan 2B.