/

Om webbplatsen

Katrineholm.se lanserades januari 2019. All information och alla tjänster som publiceras på katrineholm.se ska vara tillgänglig och användbar för alla besökare. Vi arbetar löpande med utveckling och förbättringar.

Om du har problem med att använda någon del av webbplatsen vill vi gärna att du kontaktar oss och berättar vad som inte fungerar. På så sätt hjälper du oss att förbättra webbplatsen. Självklart gäller detta också om du har frågor kring informationen på den här sidan eller förslag på förbättringar.

Mejla oss via kommunikation@katrineholm.se

Vi använder tjänsten Talande Webb för uppläsning av innehåll på webbplatsen.
Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. Talande Webb läser upp webbsidor och pdf-filer, markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3, förstorar texten och ger dig möjlighet att skärma av för att hålla fokus på det du läser.

Talande Webb fungerar på smarta mobiltelefoner, surfplattor, Mac och PC utan att du behöver ladda ned programmet till din egen dator. Talande Webb är gratis för dig som användare.

Talande webb visas med en bild som föreställer ett öra och texten Lyssna. Lyssnaknappen är placerad i sidhuvudet ovanför menyn.

För att aktivera Talande Webb på den här webbplatsen, klicka på ikonen som är placerad i sidhuvudet ovanför menyn.

Så funkar Talande Webb Länk till annan webbplats.

Texter på Katrineholm.se skriver vi på enkel svenska i klarspråk. För andra språk använder vi google translate. Google translate visas som bild med jordglob och texten translate. Den finns i sidhuvudet ovanför menyn.

Våra e-tjänster och blanketter finns på en egen webbplats. på Katrineholm.se syns de även som bild med dator och texten e-tjänster. Den finns i sidhuvudet ovanför menyn.

Gå direkt till e-tjänster och blanketter Länk till annan webbplats.