/

Publicerad:

VM i Disco och Disco Freestyle i Katrineholm

Under nästa vecka avgörs VM i Disco och Disco Freestyle i Duveholmshallen, Sportcentrum. 1500 tävlande från 16 länder gör under fyra dagar, 15 – 18 september upp om VM titlarna.

Disco VM affisch

Katrineholm kommer skina av glitter och glamour när 1500 dansare gör upp om VM titlar i disco och disco freestyle. Arrangören av VM i disco är KSD Eventförening med ordförande Knut Säborg. Knut Säborg har tidigare anordnat flera EM och VM. Nu är det dags för Katrineholm att vara värdstad.

- Katrineholm och Sportcentrum är en idealisk plats för Dans-VM. Stadens geografiska läge gör att det är lätt att ta sig hit från världens alla hörn. Jag har arrangerat flera danstävlingar i Duveholmshallen och vet att hallen har alla kvalitéer för att arrangera ett VM, säger Knut Säborg.

Parkeringar vid Duveholmsskolan och Sportcentrum

Många tävlande från Sverige och våra nordiska grannländer kommer att resa med bil till Katrineholm. Därför vädjar arrangören till elever, lärare och andra som brukar parkera sina fordon runt Duveholmsskolan att om möjligt lämna bilen hemma torsdag 15 – fredag 16 september alternativt använda parkeringen som ligger vid Prins Bertils Gata, bredvid Backavallens fotbollsplan.

Karta över parkeringsplatser i närheten av Duveholmshallen

Karta över parkeringsplatser i närheten av Duveholmshallen