/

Publicerad:

Perrongen bjuder in till öppet hus

Är du nyfiken på stans bästa vardagsrum? Perrongen är en samlingspunkt för ungdomar i årskurs 7 och upp till 20 år som vill umgås och utveckla sig själva på fritiden. Välkommen på öppet hus hos oss!

Person utanför Perrongen har på sig en lila tröja där det står Perrongen på ryggen. Personen titar på människor som dansar.

Öppet hus 11 januari

På onsdag den 11 januari klockan 18-19 välkomnar vi dig som vuxen att kika in hos oss och hänga med våra härliga ungdomar. Vi bjuder på fika, rundtur i våra lokaler och berättar om vår verksamhet.

Vad är Perrongen?

Perrongen är för dig som börjat i årskurs 7 och upp till 20 år. Här kan du delta i aktiviteter, spela biljard, spela in en låt i studion, ta en fika eller hänga med dina vänner. Perrongen erbjuder även läxkafé och HBTQI-kaféet MOGAI. Vi är stans bästa vardagsrum, helt enkelt!

Som ungdom får du testa olika saker, hitta det du tycker om och utveckla dig själv. Perrongen är en lugn och trygg plats att vara på, med vuxna som stöttar och peppar.

Tillsammans skapar vi lyckliga minnen!

Se vad som händer i Ungdomsappen

På Perrongen använder vi Ungdomsappen där ungdomarna får anmäla att de kommer på våra aktiviteter. Där kan du också se våra öppettider, kommande evenemang, kontaktuppgifter och trivselregler.

Kontakt

Perrongen

Charlotta Lockwall, enhetschef

Telefon: 073-610 02 26

Telefontider: måndag–tisdag klockan 8.30–16.00 samt torsdag–fredag klockan 13–15.


Reception
Telefon: 0707-90 91 22
Telefontider: tisdag–lördag klockan 13-21