/

Publicerad:

Järvenskolan i Sverigetoppen på att ta emot vikarier

Järvenskolan är bra på att ta emot vikarier. Enligt en sammanställning från Humly är de faktiskt topp tio i Sverige.

Järvenskolans rektor Magdalena Norin.

Katrineholms kommun samarbetar med Humly i sin rekrytering av vikarier. Humly har i en sammanställning av feedback från sina anställda vikarier sett att Järvenskolan sticker ut som en extra bra plats när det gäller att ta emot vikarier.

Så vad gör de då som är så bra?

Struktur på arbetsplatsen och mottagande för extra högt betyg, men också uppdragsinformation och elevernas bemötande får tummen upp.

"Det känns fantastiskt kul att Järvenskolan är en så bra plats för vikarier, och de lyfter att de blir väl omhändertagna och att det finns tydlig planering från våra lärare. Vikarier är en oumbärlig del av skolans organisation när vi har lärare som blir exempelvis blir sjuka och att undervisningen då fungerar enligt plan och inte blir avbruten är viktigt för våra elever. Hoppas det här kan locka fler till att söka sig till oss!" säger Magdalena Norin, rektor på skolan.

Vill du se hur det ser ut inne på Järvenskolan?

Spana då in den här filmen där Magdalena Norin guidar runt på den nybyggda och fina skolan.


Vill du bli vikarie inom skolan?

Här hittar du kontaktuppgifter till Humly Länk till annan webbplats. och kan läsa mer om hur det är att jobba inom skolan i Katrineholm. Du kan se lediga tjänster och också göra en spontanansökan.