/

Publicerad:

Inställt: Vill du vara en del i föreningslivet?

Evenemanget är tyvärr inställt.

Våra föreningar söker nya ledare! Kan det vara du? Just nu söker våra föreningar dig som vill vara del av något större och bidra till att fler har en fantastisk fritid! 4 oktober träffas vi i Järvenskolans matsal.

Tillsammans med RF-SISU Sörmland vill vi i Katrineholms kommun skapa en mötesplats för föreningar som söker ledare och medlemmar - och medborgare som ännu inte har hittat en förening att engagera sig i.

Att vara engagerad i en förening kan innebära olika typ av uppdrag. Mycket går att anpassa efter tiden du har att ge. Det kan handla om hjälp vid repititioner och träningar eller möten, funktionärer vid arrangemang, styrelsearbete, café, hjälp med marknadsföring och annan förekommande föreningsverksamhet.

Är du intresserad av att engagera dig? Ålder eller förkunskap spelar ingen roll, all hjälp är välkommen!

Den 4 oktober kan du träffa föreningar i Järvenskolans matsal. Vi bjuder på fika och hoppas att du ska träffa en förening du vill bidra till!

Mer information

Datum: 4 oktober
Tid: Klockan 18-20 med drop-in från 17.30
Plats: Järvenskolans matsal (ingång från innergården bakom Järvenhallen Länk till annan webbplats. som du når via infartsvägen till skolas baksida från Vasavägen/Skogsgatan i Katrineholm)
Fika: Vi bjuder på kaffe eller te och smörgås
Övrig info: Lokalen är skofri. Skoskydd finns på plats.

Anmälan

Hör av dig till Föreningsservice senast 29 september på mejl till
foreningsservice@katrineholm.se eller ring telefonnummer 0150-572 50.